Grail Quest pelaamisen festarit

Grail Quest pelaamisen festarit

Thursday, October 19, 2017 - 12:00
LAN

Grail Quest  on pelitapahtuma kaikilla mausteilla. Grail Quest tuo pelaamisen monet ulottuvuudet yhteen suuren pelifestivaaliin. Jokainen pääsee kokemaan koko pelaamisen kirjon yhden tapahtuman aikana. Vastaavaa tapahtumaa ei ole järjestetty Gatorade Centerin kaltaisessa paikassa aiemmin eikä Turun alueella ole järjestetty isoja laneja yli vuosikymmeneen.

Lisäinfot osoitteesta www.grailquest.fi

Ohjelmassa luvassa lan-tapahtuma, eSM-turnauksia, expo- ja chillausalue, pc-, konsoli-, VR-, mobiili-, lauta- sekä miniatyyripelaamista ja vaikka mitä! Lisäksi paikalle tulee Suomen eturivin striimaajia ja tubettajia. Tapahtuma järjestetään syyslomaviikolla 19.-21.10.2017, Turun Gatorade Centerillä. Varaa aika kalenterista ja ole paikalla!

Elektronisen urheilun SM-kisat

Grail Quest -tapahtuma tarjoaa mahtavat puitteet useamman lajin vuoden 2017 Suomen mestaruuksille! E-urheilun pokaaleista kisataan niin PC:llä kuin konsoleillakin, perinteisissä moba-lajeissa sekä urheilu- ja tappelupeleissä. Kisat kutsuvat katsojia niin paikan päällä elämyksellisenä katsomotapahtumana kuin ammattimaisesti striimattuina fanien kotikoneille. Pelaajille taas tarjolla on mojovat palkintopotit sekä mahdollisuus edustaa Suomea isommilla näyttämöillä.