TGA Pop-up tapahtuma Myllyssä

TGA Pop-up tapahtuma Myllyssä

Saturday, February 25, 2017 - 14:00
offline

TGA Pop-up tapahtuma Myllyssä

Turun kauppakeskus Myllyssä pidetään 25.-26.2 kello 14-18 välisenä aikana parissa tyhjässä liiketilassa Pop-up tapahtuma.
Pop-up kiertueen tarkoitus on esitellä Game Academyn toimintaa ja kertoa vastuullisesta pelaamisesta osana nuorisotoimintaa.

Grail Group Oy mukana auttamassa käytännön järjestelyissä ja näin oman mandaattinsa mukaisesti kehittämässä kilpapelaamisen yhteisöä sekä edistämässä pelaamiseen liittyvää tietoutta Suomessa. Tapahtumassa pelaajat kertovat omasta kilpapelaamisen harratuksestaan sekä näyttävät mitä se on käytännössä. Pojat pelaavat ja pelaamisen kuvaa näytetään katsojille, lisäksi ne jotka eivät pelaa ovat kertomassa toiminnasta.

Mikä on Game Academy

"Turku Game Academy on Turun kaupungin nuortenpalveluiden elektronisen urheilun hanke, joka tarjoaa nuorille kilpapeliharrastajille mahdollisuuden harrastaa tavoitteellisesti organisaation tuella.

Turku Game Academy tarjoaa nuorelle pelaajalle turvallisen paikan kehittyä pelaajana, tukea pelissä ja sen ulkopuolella nuorisotyön ammattilaisilta sekä ennen kaikkea kiehtovan harrastuksen.

Turku Game Academyssä noudatamme terveitä pelitapoja ja tähtäämme pelaajiemme kanssa parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn.

Lisäinfoa tulossa.

Facebook sivut:
https://www.facebook.com/TurkuGameAcademy/?fref=ts

Joukkueet:

Counter-Strike: Global Offensive
http://steamcommunity.com/groups/TGAStratos