Champion program - Be our champion

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/warmachi/public_html/drupal/public_html/includes/menu.inc).

Grail Quest hakee turnausjärjestäjiä ja striimaajia pelaajayhteisöstä

Jos koet olevasi aktiivinen striimaaja tai turnausjärjestäjä omassa pelaajayhteisössäsi, haluamme sinut!

Tule kanssamme järjestämään turnauksia Grail Quest -alustallamme osoitteessa www.grail.gg. Tarjoamme puitteet hyvälle turnaukselle, niin Hearthstonen, League of Legendsin ja CS:GOn saralla. Champions -ohjelma on tarkoitettu sekä suomalaisille että ulkomaalaisille pelaajille ja striimaajille. Ohjelma voi tarkoittaa erilaisia asioita riippuen kenen kanssa tehdään, mutta perustarkoituksena on järjestää tapahtumia sekä auttaa striimaajaa kasvattamaan omaa kanavaansa esim. tarjoamalla palkintoja turnauksiin.

  1. Ota meihin yhteyttä info@grail.gg
  2. Suunnittele turnaus kanssamme
  3. Markkinoi turnaustasi omassa yhteisössäsi
  4. GQ markkinoi turnausta sekä tarjoaa palkinnot
  5. Hieno mahdollisuus tuottaa sisältöä esport-yhteisölle
  6. Kasvatat näin omaa kanavaasi tai yhteisöäsi

Esimerkki yhteistyöstä

Teemme jo yhteistyötä mm. FinRoarrin kanssa ja tarjosimme puitteet hänen Roarrment- turnaukselleen

Roarrment on yhteisöturnaus, joka on tarkoitettu lähinnä mun striimin katsojille. Aloitin Roarrmentit ihan pienillä palkinnoilla yli vuosi sitten. Siitä se on pikkuhiljaa kasvanut turnaus turnaukselta isommaksi ja nyt ollaan tässä. Turnauksissa on aina ollut kaikentasoista porukkaa, jos mietityttää, että "kannattaakohan mun osallistua, kun en oo Legend 1 tason digitaalinen keräilykorttipelisankari", niin mun mielestä todellakin kannattaa. Se on usein silti hyvä kokemus.

FinRoarr on aktiivinen striimaaja Twitchissä sekä käyttää runsaasti muita sosiaalisen median kanavia pitääkseen yhteyttä yhteisöönsä.

Champion program with Grail Quest brings growth in esport community and good times

If you are gamer or streamer who wants to organize tournaments, you can do so with us. Our tournament platform is open for anyone to organize tournaments in Hearthstone, League of Legends or CS:GO.  Contact us info@grail.gg and we make it happen together.

Weight: 
0