Services

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/warmachi/public_html/drupal/public_html/includes/menu.inc).
Champion program - Be our champion

Grail Quest hakee turnausjärjestäjiä ja striimaajia pelaajayhteisöstä

Jos koet olevasi aktiivinen striimaaja tai turnausjärjestäjä omassa pelaajayhteisössäsi, haluamme sinut!

Tule kanssamme järjestämään turnauksia Grail Quest -alustallamme osoitteessa www.grail.gg. Tarjoamme puitteet hyvälle turnaukselle, niin Hearthstonen, League of Legendsin ja CS:GOn saralla. Champions -ohjelma on tarkoitettu sekä suomalaisille että ulkomaalaisille pelaajille ja striimaajille. Ohjelma voi tarkoittaa erilaisia asioita riippuen kenen kanssa tehdään, mutta perustarkoituksena on järjestää tapahtumia sekä auttaa striimaajaa kasvattamaan omaa kanavaansa esim. tarjoamalla palkintoja turnauksiin.

  1. Ota meihin yhteyttä info@grail.gg
  2. Suunnittele turnaus kanssamme
  3. Markkinoi turnaustasi omassa yhteisössäsi
  4. GQ markkinoi turnausta sekä tarjoaa palkinnot
  5. Hieno mahdollisuus tuottaa sisältöä esport-yhteisölle
  6. Kasvatat näin omaa kanavaasi tai yhteisöäsi

Esimerkki yhteistyöstä

Teemme jo yhteistyötä mm. FinRoarrin kanssa ja tarjosimme puitteet hänen Roarrment- turnaukselleen

Roarrment on yhteisöturnaus, joka on tarkoitettu lähinnä mun striimin katsojille. Aloitin Roarrmentit ihan pienillä palkinnoilla yli vuosi sitten. Siitä se on pikkuhiljaa kasvanut turnaus turnaukselta isommaksi ja nyt ollaan tässä. Turnauksissa on aina ollut kaikentasoista porukkaa, jos mietityttää, että "kannattaakohan mun osallistua, kun en oo Legend 1 tason digitaalinen keräilykorttipelisankari", niin mun mielestä todellakin kannattaa. Se on usein silti hyvä kokemus.

FinRoarr on aktiivinen striimaaja Twitchissä sekä käyttää runsaasti muita sosiaalisen median kanavia pitääkseen yhteyttä yhteisöönsä.

Champion program with Grail Quest brings growth in esport community and good times

If you are gamer or streamer who wants to organize tournaments, you can do so with us. Our tournament platform is open for anyone to organize tournaments in Hearthstone, League of Legends or CS:GO.  Contact us info@grail.gg and we make it happen together.

Esport markkinointikonsultaatiot

Grail Group tuottaa yrityksille yrityksille, yhteisöille sekä perinteisille brändeille markkinatietoa ja konsultaatiota esport-toimintaympäristöstä.

Esportsin ja kilpapelaamisen käyttö markkinoinnissa tai profiloituminen tähän toimintaympäristöön mahdollistaa yrityksille vaikeasti tavoitettavaan kohderyhmään, nuoriin miehiin vaikuttamisen. Teemme konsultaatioita ja luomme suunnitelmia kuinka käyttää tätä kasvavaa markkinaa hyväksi omassa toiminnassa. Palvelusta ei hyödy ainoastaan peliala, vaan myös perinteiset toimialat pystyvät löytämään tästä markkinasta mahdollisuuksia.

Suomessa esport on toiseksi seuratuin urheilu heti jääkiekon jälkeen 18-29 vuotiaiden miesten keskuudessa. Laskennallisesti yli 400 000 kiinnostunutta aikuista, Kasvua 10% vuodessa. Sports Navigator 2017

Grail Group on TEKES innovaatiosetelin palvelutarjoaja.

Markkinointimahdollisuuksista kertoo:

Niklas von Schöneman - Marketing & PR Manager - Press inquiries

+358 50 340 0579

niklas(a)grail.gg

Grail Quest tournament platform

Our core product is Grail Quest – a proprietary online matchmaking platform for running tournaments and leagues. Unlike other services the focus is not sportive success itself, but providing the excitement of competitive online gaming and its many rewards to gamers in general. Over 99% of gamers never get to experience the full spectrum of esports culture, with the help of Quest they can at least have a short peek inside. We aim for a extensive library of games on multiple devices in order to serve a broad user base and to include up-and-coming esports franchises in our offering.

The Quest is LIVE at www.grail.gg